SILVERLANE

Tour

Hieronder vind je info over onze aankomende optredens & over onze aankomende Music Café Tour! Hou deze lijst goed in de gaten want er zullen binnenkort meer optredens aan worden toegevoegd!

No shows booked at the moment.

Off Course

Band

”Deze viermansformatie laat een goede indruk achter. Het flitsende spel herinnert in het uptempo werk aan Van Halen en in de ballads aan Queen” – Aardschok, november 2014

Silverlane is een rockband uit Apeldoorn. Met catchy refreinen, vette gitaarsolo's, energieke drums en een stuwende bas steekt Silverlane de funfactor van de jaren ’80 in een hedendaags jasje.

De basis werd een tijd geleden gelegd door Dennis Grefhorst (gitaar & zang) en Rolf Vermeer (bas), waarna de formatie compleet werd gemaakt met Marq van Mazijk (zang & toetsen) en Pascal Steneker (drums & zang).

In 2011 hebben de bandleden hun eerste EP 'Full Ahead' uitgebracht met eigen werk als ‘You And Me’, ‘Fresh Tattoo’ en hun eerste single ‘Rock All Night’, die ook te vinden is op YouTube.
De band heeft sindsdien niet stil gezeten en heeft vele nieuwe eigen nummers aan hun repertoire toe kunnen voegen. De komst van drummer Pascal heeft ook het 'oudere' werk weer een energieke boost gegeven. Dennis en Marq vonden, gepaard met veel gevloek en getier, elkaars wederhelften in het schrijfproces, hetgeen vele unieke nummers opleverde. Met een mooie mix van Powerballads en Rockmuziek brengt de band in zomer 2016 hun eerste volledige album “Off Course” uit.

Ook in het voorprogramma van Skintrade werd al gauw duidelijk dat de combinatie van zweet, decibellen en humor garant staat voor een intense show. Langskomen bij een optreden van Silverlane is dan ook zeker de moeite waard.

Bandleden

Marq van Mazijk

Zang en toetsen

Dennis Grefhorst

Gitaar en zang

Pascal Steneker

Drums en achtergrondzang

Rolf Vermeer

Basgitaar

Media

Nieuws

Stuur ons een bericht